През 2018 година е построена и въведена в експлоатация винарска изба Драгошинов в село Нацовци, намиращо се на около 30 км от Велико Търново. В основата и стои дългогодишният професионален опит на Даниел Драгошинов, който освен енолог е и собственик на винарната.
Когато философията премине от съзерцание и оценяване към прилагане на принципи в конкретни житейски ситуации, тя се превръща в начин на живот. Разглеждан в тези измерения, проекта на изба Драгошинов е философия.
Изба Драгошинов не разполага със собствени лозови насаждения, а в нея се винифицират сортове грозде от подбрани и специално избрани лозови масиви от различни краища на България.
Сортовете, с които се разботи във винарната са Шардоне и Алиготе - за белите сортове. За производството на червени и розе се използват Пино Ноар, Сира, Каберне Фран и Червен мискет.
Собственикът Даниел Драгошинов има уникално разбиране за винопроизводството, а по-конкретно - правенето на вино е упражнение по чувствителност, един ефирен пъзел, чиито парченца трябва да бъдат подредени, за да може резултатът – ферментиралият гроздов сок – да има способността да ни говори. Играта започва в земята, която предава носеното от нея на лозата. Тя превръща тази мъдрост в грозде, а после винарят трябва с умение да сътвори напитка, която да възпроизвежда характера на региона, да го дешифрира и преведе в аромати, вкусове и тяло – за да бъде гласът на земята разбираем.